Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu
False

See S

ΜΑΜΟΥΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ & Έπιπλα και φωτισμός

 • BestSellers_Brand_Page
UnitPrice: 79,00 €
Merchant:
Διαθέσιμο Ετοιμάζονται κατά παραγγελία . Αποστολή εντός 15 ημερών.
Dimensions: H 15 L 14 W 14 cm

Material: clay

color: white

Bulb : max 70 watt, G9

weight: 1700gr
VIEW FULL DESCRIPTION

See S

UnitPrice: 79,00 €
 • PRODUCT DETAILS
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
 • PRODUCT DETAILS
  Η σειρά φωτιστικών «Ceramic Flood of Light» δημιουργήθηκε με βασικό άξονα σχεδιασμού την «καθαρότητα» τόσο των μορφών όσο και των υλικών που χρησιμοποιούνται. Μια από τις βασικές αρχές του μοντέρνου κινήματος, η ειλικρίνεια της κατασκευής, λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη - επιρροή, στην σύνθεση αυτών των αντικειμένων.
  Τα φωτιστικά αντιμετωπίστηκαν ως προπλάσματα χώρων που φωτίζουν το κέλυφος τους και ταυτόχρονα τον χώρο που τα περιβάλλει. Κατ’ επέκταση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σχέση φωτός και σκιάς που δημιουργείται, άλλοτε λόγω του φυσικού και άλλοτε λόγω του τεχνητού φωτισμού.
  Η μορφολογία τους είναι αποτέλεσμα τρισδιάστων τομών. Ένα νοητό επίπεδο τέμνει απλά γεωμετρικά πρίσματα, όπως είναι η σφαίρα και ο κύβος. Το σημείο που γίνεται η τομή είναι συγχρόνως και το σημείο από όπου διαχέεται το φως στο χώρο, έτσι μεταφορικά η ενέργεια -φως, που εσωκλείεται μέσα στις βασικές γεωμετρικές φόρμες, διοχετεύεται στο περιβάλλον.

  Κύριο χαρακτηριστικό τους αποτελεί το υλικό κατασκευής, το οποίο είναι λευκός πηλός. Το τελικό αποτέλεσμα δεν υπόκειται σε εφιάλωση, που θα κάλυπτε την επιφάνεια του κεραμικού, με σκοπό να διατηρηθεί η ελαφρώς τραχιά και πετρώδης υφή.

  Αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιασμός των κεραμικών φωτιστικών έγινε, λαμβάνοντας υπόψη την χειροποίητη κατασκευή, που απαιτείται για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Δουλεμένα είτε στον τροχό είτε με φύλλο, δεν χρησιμοποιείται κανενός είδους καλουπιού, για την κατασκευή τους.

  Japan
  Λευκός πηλός, δρυς και υφασμάτινο κόκκινο καλώδιο, τρία οικεία στοιχεία συνδέονται κάτω από το πρίσμα της λειτουργικής, για την δημιουργία ενός φωτιστικού οροφής. Τα υλικά διατηρούν την αρχική τους σύσταση και σε συνδυασμό με το φως τονίζουν την αυστηρή γεωμετρία της φόρμας. Το φως «απεγκλωβίζεται» κυρίως από το κάτω μέρος, ενώ από το πάνω τμήμα του βγαίνει πιο ισχνό, φωτίζοντας το καλώδιο και την οροφή.

  Tokyo
  Σύνθεση δύο λευκών κεραμικών κυλίνδρων, που αναρτώνται από την οροφή μέσω ενός κόκκινου υφασμάτινου καλωδίου.

  See
  Σκηνικό έμμεσου φωτισμού, κλεισμένο μέσα σε ένα κεραμικό πρόπλασμα. Επιδαπέδιο ή επιτραπέζιο φωτιστικό, που αποδίδει μία γεωμετρική διάσταση του υλικού στην πρωτογενή του μορφή.


  Drop
  Φόρμες σχεδόν σφαιρικές περικλείουν το φως και το διαχέουν στον περιβάλλοντα χώρο.

  SEE:

  Dimensions: H 15 L 14 W 14 cm

  Material: clay

  color: white

  Bulb : max 60 watt, G9 (included 40 W)

  weight: 1700gr (with packaging 2500gr)
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
  Επιστροφές δεκτές εντός 14 ημερών σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.