Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu

Σχετικά με εμάς

About us

Το Made in Greece είναι ενα marketplace ηλεκτρονικού εμπορίου που φιλοξενεί “ έργα βγαλμένα με ειλικρίνεια από τη ζωη , την καρδια και την σκέψη των ανθρώπων του έθνους μας”.

Φιλοσοφία του Made in Greece

Το Made in Greece εστιάζει σε εμπνευσμένους δημιουργούς , σε εξαιρετικές προσωπικότητες και ταλαντούχους επιχειρηματίες. Υποστηρίζει καταξιωμένους καλλιτέχνες , project πολιτιστικών ιδρύματων και αξιόπιστες εταιρίες που δίνουν ζωη , μορφοποιουν και διαδίδουν στοιχεία ελληνικα.

Τα προιόντα του Made in Greece


Στο Μade in Greece προβάλλονται έργα τέχνης και κοσμήματα , προιοντα καλλωπισμού ομορφιάς και υγείας , ένδυση , ότι αφόρα το σπίτι και τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα , σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα, τη λαικη και Χριστιανική παράδοση και φυσικά την μεσογειακή μας διατροφή και ότι η ελληνική γη παράγει.

Στον σχεδίασμό των προϊόντων αντικατοπτρίζεται η διαχρονικότητα του κλασικού ιδανικού , η μοναδικότητα της ελληνικής παράδοσης και η συνείδηση του ελληνισμού , που είναι κατά τον Γ.Θεοτοκα “ ίσια ίσια ζωη , κίνηση, αντίφαση, αναζήτηση, ταξίδι θαλασσα ανοιχτή...".

Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων ένα πολυσύνθετο παζλ " αρμονία , συμμετρία, κάλλος, ποικιλία μορφών και δημιουργίας , πλούτος συναισθημάτων.

Την παραγωγή τους διέπει ο ορθολογισμός στην χρήση του φυσικού πλούτου , ο σεβασμός στα ανθρώπινα ιδανικά και τις κοινωνικές άξιες που συνοδεύουν αυτό το ταξίδι των προϊόντων στον χώρο και τον χρόνο.

Όραμα και αποστολή

Εμπνευστής του Made in Greece είναι η δημιουργική και έμπειρη ομάδα νέων της ΑΛΦΑ IKE που προέρχεται από τον χώρο του marketing και στοχεύει στην διάδοση των ελληνικών προϊόντων και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας.


Όραμα του Made in Greece είναι, με την αρωγή των καταναλωτών όλου του κόσμου, να ενισχύσει και να αυξήσει την προσφορά και ζήτηση των ελληνικών προϊόντων .