Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu
False

Τσάι του βουνού

Anthea Organics & Ροφήματα- Βότανα Αρωματικά

 • BestSellers_Brand_Page
UnitPrice: 4,90 €
Merchant:
Διαθέσιμο <p lang="en-US" style="margin-bottom: 0cm;">Αποστολή εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. </p>
Κύβος "Αμβροσία" 'Υσσωπος, Βαλσαμόχοστο και ξύσμα πορτοκάλι Ρόφημα, ζεστό η κρύο σκέτο η με λίγο μέλι ή ζάχαρη.
VIEW FULL DESCRIPTION

Τσάι του βουνού

UnitPrice: 4,90 €
 • PRODUCT DETAILS
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
 • PRODUCT DETAILS
  Με το όνομα του να φέρει μεγάλη ιστορία, καθώς χρησιμοποιείται περίπου από τον 10ο μ.Χ αιώνα, το τσάι του βουνού έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον μέσα σε όλα αυτά τα έτη, λόγω της επουλωτικής του ιδιότητας έναντι των πληγών.

  Οι πολλές και ευεργετικές ικανότητες του μάλιστα, είναι τόσο εντυπωσιακές που έχει αποτελέσει αρκετές φορές αντικείμενο επιστημονικών ερευνών.

  Πρόκειται για ένα άριστο τονωτικό του οργανισμού χωρίς να περιέχει καθόλου καφείνη, με την μοναδική και πλούσια γεύση του να του επιτρέπουν να καταναλώνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Βάζοντας στη ζωή σας το τσάι του βουνού επωφελείστε από μια ατέλειωτη λίστα ευεργετικών ιδιοτητών, καθώς είναι διεθνώς γνωστό για τις αγχολυτικές και αντικαταθλιπτικές του ικανότητες, την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη του ταυτότητα, όπως επίσης και για την εξαιρετική του δράση κατά του Alzheimer.

  Extra Info: Αναμειγνύεται εύκολα με διάφορες ποικιλίες όπως με λίγη μέντα ή λουίζα. Ιδανικά εμπλουτίζεται με πέταλα τριαντάφυλλου πλούσια σε βιταμίνη C, με τον συνδυασμό τους να αποδίδει ένα θεσπέσιο, γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα.

  Τρόπος Παρασκευής

  Ζεστή συνταγή

  Δοσολογία: Για κάθε κούπα προτείνεται 2 γραμμάρια τσάι του βουνού (1 κουτάλι της σούπας)

  Προσθέστε φρέσκο ζεστό φιλτραρισμένο νερό (95º – 100º C) στο ειδικό σκεύος και αφήστε για 5 – 8 λεπτά με κλειστό καπάκι ώστε να απελευθερωθούν τα αιθέρια έλαιά του. Μπορεί να σερβιριστεί σκέτο, με μέλι ή με φύλλα στέβιας. Για κρύα ροφήματα και Cocktail προτείνουμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
  Επιστροφές δεκτές εντός 14 ημερών σύμφωνα με τους όρους χρήσης.