Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu
False

ΕΚΛΕΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ (70% ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΟΙ ΘΥΜΑΡΙΟΥ) 250G

FoodsCross & Μέλι

 • BestSellers_Brand_Page
UnitPrice: 16,00 €
Merchant:
Διαθέσιμο Αποστολές εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

ΕΚΛΕΚΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ (70% ΓΥΡΕΟΚΟΚΚΟΙ ΘΥΜΑΡΙΟΥ) 250G

UnitPrice: 16,00 €
 • PRODUCT DETAILS
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
 • PRODUCT DETAILS
  Εκλεκτό ελληνικό θυμαρίσιο μέλι από την Αστυπάλαια με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 70% παρουσίας γυρεόκοκκου θυμαριού (σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών – αρθ. 11α – θυμαρίσιο μπορεί να ονομαστεί κάθε μέλι που περιέχει έστω και 18% κύριο γυρεόκοκκο θυμαριού).

  Η απουσία κάθε χημικής επεξεργασίας και θερμικής παρέμβασης καθιστούν το μέλι της Foodscross σπάνια και πολύτιμη τροφή.

  Διατίθεται πάντα με σεβασμό στους πραγματικούς χρόνους της φύσης και είναι αποτέλεσμα μιας υπεύθυνης, περιορισμένης σε ποσότητα, οικολογικής μελισσοκομικής διαδικασίας. Λόγω περιορισμένης παραγωγής προσφέρεται σε αριθμημένα βάζα που έχουν ελεγχθεί και σφραγιστεί κάθε ένα ξεχωριστά, με προσοχή ώστε να διατηρηθούν όλα τα οφέλη και τις ευεργετικές ιδιότητες του αναλλοίωτες.

  ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  Με χρώμα ανοιχτό κεχριμπαρένιο και γεύση ευχάριστη, το μέλι αυτό αφήνει μια χαρακτηριστικά πικάντικη επίγευση λόγω της υψηλής συγκέντρωσης σε φρουκτόζη. Χάρη στις τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες του, λειτουργεί προληπτικά σε καρδιαγγειακές διαταραχές και έχει ευεργετική δράση σε παθήσεις του ουροποιητικού, του αναπνευστικού και του πεπτικού συστήματος.

  Περιέχει πληθώρα αμινοξέων (προλίνη, φαινυλαλανίνη, τυροσίνη, βαλίνη) ιχνοστοιχείων και βιταμινών (C, B6, ριβοφλαβίνη, παντοθενικό οξύ, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο) και είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως ο χαλκός και ο σίδηρος.
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
  Επιστροφές εντός 14 ημερών σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.