Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu
False

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

B by Nadia Boule & Μέλι

 • BestSellers_Brand_Page
UnitPrice: 12,49 €
Merchant:
Διαθέσιμο Αποστολή εντός 1 ημέρας.
Προϊόν Βιολογικής καλλιέργειας.

Καθαρό βάρος: 450gr
VIEW FULL DESCRIPTION

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

UnitPrice: 12,49 €
 • PRODUCT DETAILS
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
 • PRODUCT DETAILS
  Τα βιολογικά μας μελίσσια βρίσκονται σε υψόμετρο 850-900 μέτρων, στο χωριό Κάτω Χώρα της ορεινής Ναυπακτίας, μέσα σε ένα πυκνό και παρθένο ελατόδασος.

  Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής παρουσιάζει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον με ιδανικές εδαφικές στρωματώσεις και υδρολογικές συνθήκες που το καθιστούν άριστο φυσικό οικοσύστημα για τις μέλισσες. Σε συνδυασμό με τα άνθη του βουνού, παράγουμε αυτό το εξαιρετικό σε ποιότητα και γεύση κόκκινο μέλι ελάτου.

  Το μέλι ελάτου αποτελεί μία από τις καλύτερες κατηγορίες μελιού, καθώς είναι το μοναδικό μέλι που δεν κρυσταλλώνει και είναι το δεύτερο σε αντιοξειδωτική δράση. Ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό βαθύ του χρώμα και την ιδιαίτερα πυκνόρρευστη υφή του.

  Το μέλι αποτελεί ένα διατροφικό θησαυρό για τον άνθρωπο, καθώς θωρακίζει το ανοσοποιητικό, του προσφέρει πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (κάλιο, ασβέστιο, χλώριο και νάτριο, βιταμίνες C, A, B1), καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και έχει ισχυρές αντισηπτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες.

  Το ελληνικό μέλι βρίσκεται ποιοτικά επάξια στις πρώτες θέσεις στον κόσμο.

  Γιατί βιολογικό μέλι: Στα βιολογικά μελίσσια η αντιμετώπιση των ασθενειών των μελισσών γίνεται με φυτικές ουσίες και όχι χημικές, ενώ και τα μελίσσια βρίσκονται μέσα στο δάσος, απομακρυσμένα απο ρύπους και περιβαλλοντικές μολύνσεις. Σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα εξαιρετικής ποιότητας φυσικό προιόν, του οποίου η σύσταση και η θρεπτική αξία μένουν ανέπαφες.  Προϊόν Βιολογικής καλλιέργειας.

  Καθαρό βάρος: 450gr
 • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
  Επιστροφές δεκτές εντός 14 ημερών σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.