Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu

Τρόποι Παραγγελίας

1. ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΕΓΓΡΑΦΗ

1.1 Οι πληροφορίες του Δικτυακού Τόπου παρέχονται δωρεάν προς κάθε επισκέπτη. Μπορείτε αν θέλετε, να επισκεφθείτε τον Δικτυακό Τόπο, να περιηγηθείτε σε αυτόν και να αναζητήσετε καταστήματα ή προϊόντα χωρίς οποιαδήποτε χρέωση και χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή σας.

1.2 Ανάλογα με την χρήση που θέλετε να κάνετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κατάλληλη εγγραφή: α) Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε αγορές ως απλός επισκέπτης/μη εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να τις ολοκληρώσετε με την επιλογή “checkout” στο τέλος των αγορών σας, β) αν θέλετε να αγοράζετε προϊόντα από τα καταστήματα του made-in-greece.gr δημιουργώντας λογαριασμό χρήστη, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε μέσω της φόρμας δημιουργίας λογαριασμού. Κατά την εγγραφή θα σάς ζητηθεί να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, ένα όνομα χρήστη, μια έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση και ένα κωδικό πρόσβασης (password), γ) αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να επιλέξετε την φόρμα εγγραφής «Άνοιξε κατάστημα» και να συμπληρώσετε όλα τα σχετικά πεδία.

1.3 Πρέπει να είστε άνω των δεκαοκτώ (18) ετών για να εγγραφείτε στο made-in-greece.gr. Για τους σκοπούς της παρούσας σύμβασης τα πρόσωπα που εγγράφονται στο Δικτυακό Τόπο και πραγματοποιούν οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω αυτού θεωρούνται ως ενήλικες και ικανοί προς δικαιοπραξία. Η εγγραφή σας στο made-in-greece.gr αποτελεί έγκυρη δήλωση βούλησης, ενώ δηλώνετε υπεύθυνα ότι όλα τα στοιχεία που παρέχετε με την εγγραφή σας είναι αληθή.