Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu

Πληρωμές & Ασφάλεια

Τιμές – Κόστος Αποστολής – Τρόποι πληρωμής.

Οι τιμές ισχύουν για το χρονικό διάστημα που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση ισχύουσα θεωρείται η τιμή που αναφέρεται κατά την στιγμή της παραγγελίας. Οι αναφερόμενες τιμές οφείλουν να περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α., ωστόσο η τελική τιμή μπορεί να επιβαρύνεται με φόρους ή δασμούς που επιβάλλονται στην χώρα εισόδου του προϊόντος και οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στην τιμή. Οφείλετε να ενημερώνεστε ανάλογα με την χώρα παραλαβής του προϊόντας για τους σχετικούς δασμούς, φόρους ή άλλες επιβαρύνσεις.

Το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα καθορίζει τους ειδικότερους όρους με τους οποίους γίνονται οι αγορές από αυτό. Έτσι, το κόστος αποστολής και οι τρόποι πληρωμής μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το κατάστημα. Το made-in-greece.gr δίνει στα καταστήματα προς το παρόν μόνο τη δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal.

Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία μέσω του made-in-greece.gr καλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους ειδικότερους όρους πώλησης, αποστολής και πληρωμής που έχει θέσει ο πωλητής του αντίστοιχου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Στο Made in Greece ανεξάρτητα από τον αριθμό των καταστημάτων που εξυπηρετούν την παραγγελία σου δε χρειάζεται να καταχωρήσεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Made in Greece έχει εξασφαλίσει για εσένα σε συνεργασία με την υπηρεσία του paypal τον πιο ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να ολοκληρώσεις εύκολα και γρήγορα την αγορά σου.
Η πολιτικη προστασίας προσωπικών δεδομένων του Μade in Greece δημιουργεί ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον συναλλαγών.
Επίσης η υπηρεσία express checkout του paypal σου παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα στη διεκπεραίωση της συναλλαγης.