Για να δείτε τη desktop έκδοση, επιλέξτε την αλλαγή στο τέλος της σελίδας. OK
ΕΛ
Menu
False

Κόκκινη άργιλος, φύκια & μετάξι 100gr

theOliveSense & Σαπούνια

  • BestSellers_Brand_Page
  • -24%
UnitPrice: 6,50 € 4,90 €
Merchant:
Διαθέσιμο Αποστολή εντός 1 έως 2 εργάσιμων ημερών.
Χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου και πολύτιμων ελαίων ,με συνδυασμό κόκκινης αργίλου,μεταξιού,πούδρας φυκιών και κόκκων jojoba Ιδανικό για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
VIEW FULL DESCRIPTION

Κόκκινη άργιλος, φύκια & μετάξι 100gr

UnitPrice: 6,50 € 4,90 €
  • PRODUCT DETAILS
  • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
  • PRODUCT DETAILS
    Χειροποίητο σαπούνι έξτρα παρθένου ελαιολάδου και πολύτιμων ελαίων ,με συνδυασμό κόκκινης αργίλου, μεταξιού, πούδρας φυκιών και κόκκων jojoba
    Ιδανικό για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

    Ιδανικό για : καταπολέμιση του φαινομένου της κυτταρίτιδας
    ΣυστατικάΣαπωνοποιημένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (*), απεσταγμένο νερό, σαπωνοποιημένο έλαιο καρύδας, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο , κόκκινη άργιλος, μετάξι, πούδρα φυκιών, κόκκοι jojoba, καστορέλαιο, βαλσαμέλαιο. αμυγδαλέλαιο, άρωμα 

    (*) από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια

    Χωρίς parabens, SLS, Propylene glycol, Phthalates, NM, PCM,τεχνικά χρώματος

    Κόκκινη Άργιλος
    Οι θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες της αργίλου είναι γνωστές και διεθνώς αναγνωρισμένες. . Η άργιλος «φημίζεται» για τις απορροφητικές αλλά και τις αποτοξινωτικές της ιδιότητες που οφείλεται στη δυνατότητα ανταλλαγής ιόντων με το σώμα.Έχει αιμοστατική, αντισηπτική δράση και καταπραϋντικές ιδιότητες , όπως και την ικανότητα να βοηθάει σημαντικά στην ανάπλαση των κύτταρων, βοηθώντας στην επούλωση των πληγών και στην μη εμφάνιση ουλών. Η άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας.
    Αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids)
    Τα αμινοξέα μεταξιού (Silk Amino Acids) προέρχονται από την υδρόλυση καθαρών ινών μεταξιού και έχουν ως χαρακτηριστικό το πολύ χαμηλό μοριακό βάρος, το οποίο τους επιτρέπει να εισχωρούν βαθειά στις στοιβάδες της επιδερμίδας και στα μαλλιά. Αυτό τους προσδίδει ενυδατικές, αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το υγρό μετάξι είναι πολύ πλούσιο στην ουσία serine, η οποία έχει την ικανότητα να δεσμεύει την φυσική υγρασία μέσα στην επιδερμίδα αλλά και στις τρίχες. Οι τρίχες σταματούν να είναι ξηρές και εύθραυστες με τάση για ψαλίδα και η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, απαλότητα και σφρίγος. Περιέχει επίσης την πρωτείνη fibroin η οποία είναι υπεύθυνη για την απαλή και μεταξένια υφή που προσδίδει το υγρό μετάξι στα καλλυντικά σκευάσματα.

    Τρόπος Χρήσης : Καθημερινή χρήση
    Για να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του κρεμμώδους - βελούδινου αφρού της μπάρας κλασικού σαπουνιού , κάνετε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα ενώ ταυτόχρονα προσθέτετε νερό και επαναλαμβάνετε.
    Μπορείτε παράλληλα για την επίτευξη πιο πλούσιου αφρισμού , να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι.
    Μετά από κάθε χρήση της μπάρας , απομακρύνετε από εστίες υγρασίας (μπανιέρα , σαπουνοθήκες με λιμνάζοντα νερά...) και αποθηκεύσατε σε ξηρό και στεγνό μέρος .Με αυτό τον τρόπο το σαπούνι σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής .

    Περιορισμένης παραγωγής, αργής φυσικής ωρίμανσης τουλάχιστον 3 μηνών.
    Βάρος 100gr
    Διαστάσεις : 7,5cm x 5.5cm x 2.5cm
  • DELIVERY - RETURNS - PAYMENT
    Επιστροφές δεκτές εντός 14 ημερών σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.